• Header 1
  • Header 2
  • Header 3
  • Header 4
  • Header 5

Jeugd weer op pad

20 februari 2021 om 19:35

Nadat de jeugd vorige week nog op het ijs te vinden was, konden we vandaag genieten van een training onder de zon. Er waren al renners bij die van de gelegenheid gebruik maakte om voor de eerste keer dit jaar in korte broek te fietsen. De trainer was daar niet heel blij mee maar gelukkig hebben deze bikkels het niet koud gekregen.

We vertrokken om half 12 vanuit Harderwijk in de richting van Lelystad. Halverwege was het tijd om wat sprintjes te doen op een viaduct. Vanuit stilstand op een lichte versnelling vertrekken en telkens een tandje bij schakelen tot dat de top is bereikt. Voor sommige was dit toch best wel pittig!



De terugweg duurde wat langer dan gedacht. De groep zou om kwart voor 1 weer terug zijn in Harderwijk maar we waren zo lekker aan het fietsen dat het pas kwart over 1 was dat we terug waren. Gelukkig waren de ouders geduldig en blij dat hun kinderen weer voldaan terug keerde.



Op dinsdagavond 30 maart starten de doordeweekse jeugdtraining weer in Harderwijk en Biddinghuizen. Wil uw kind ook leren wielrennen? Meld je aan via jeugdcommissie@wvdeijsselstreek.nl







Banner 2
Banner 8
Banner 13
Banner 14
Banner 15
Banner 16
Banner 17
Copyright © Wv De IJsselstreek 2024 - Gerealiseerd door NUGTR