• Header 1
  • Header 2
  • Header 3
  • Header 4
  • Header 5

Jeugdafdeling actief

7 maart 2021 om 15:30

Vorige week had de oudere jeugd nog 60km over de Veluwe getourd maar vandaag stond er een heuse bergtraining op het Programma.


De jeugd verzamelde zich boven op "De Knobbel" om daar op de parkeerplaats de training te beginnen. Het eerste halfuur stond in het teken van bochten techniek. We hebben gewerkt aan de idealen lijn, de bocht doorkijken en balans. De groep werd al snel tureluurs van al die rondjes. De vragen kwamen al snel; "wanneer ga we nou klimmen?!"


De trainer liet zich snel ompraten en we ging er maar aan beginnen, De Knobbel. Met zijn 61m hoogte een niet te onderschatten klim in het heuvelachtige landschap rond 't Harde. Voor vele voelde het als de Alpe d'Huez. Doordat we er eerder aan begonnen als gepland zijn sommige wel 6x op en neer geweest. Toen was de tank met energie eindelijk leeg en breiden we er maar snel een einde aan.



Dinsdag 30 maart beginnen de avondtrainingen weer. Twee keer in de week bieden wij de jeugd een training aan. Ken je iemand die bij ons proeflessen wil volgen ? Neem dan contact op met jeugdcommissie@wvdeijsselstreek.nl


Tags: wielrennen-wielersport-wielernieuws-wv-de-ijsselstreek-wieler-vereniging-wielervereniging-jeugdwielrennen-jeugdwielrennen-veluwe-jeugdwielrennen-harderwijk-jeugdwielrennen-noord-veluwe



Banner 2
Banner 8
Banner 13
Banner 14
Banner 15
Banner 16
Banner 17
Copyright © Wv De IJsselstreek 2024 - Gerealiseerd door NUGTR