• Header 1
  • Header 2
  • Header 3
  • Header 4
  • Header 5

Podium jeugd in Spaarndam

19 september 2020 om 16:28

Vandaag stond de jeugd aan de start van de jeugd ploegentijdrit Spaarndam, georganiseerd door HSV de Kampioen. Sander, Claudia, Stijn en Levi verdedigden de kleuren van de IJsselstreek.



Om 9uur hadden de ouders, renners en trainers afgesproken om te verzamelen zodat we in alle rust goed konden voorbereiden. Om kwart over 9 werd het parcours verkennend, dit deden ze alvast in formatie zodat de laatste puntjes nog op de i konden worden gezet.



Om 20 minuten voor 11 mochten de renners opstellen. Er stond een ploegentijdrit van 4 ronden met een totaal van 6,8km op het programma. De 4 renners starte voorzichtig en voerde gaandeweg het tempo flink op. De tijdrit liep perfect en ze konde heel lang met zijn vieren bij elkaar blijven. In de laatse kilometer bleven er 3 renners over die de ultieme eindsprint inzetten richting de finish. Met een tijd van 12 minuten en 17 seconden konden we alleen maar concluderen dat ze echt alles gegeven hadden en het super hebben gedaan.

 

Met nog 2 ploegen te gaan was het afwachten wat de uitslag zou worden. Intussen was het al duidelijk dat ze 2e stonden, dat maakte het wachten alleen maar zenuwslopend. Van de laatste ploeg wist er één onder de snelste tijd neer te duiken. Wat betekende dat er een 3e plaats in de wacht is gesleept!



Banner 2
Banner 8
Banner 13
Banner 14
Banner 15
Banner 16
Banner 17
Copyright © Wv De IJsselstreek 2024 - Gerealiseerd door NUGTR