Inleiding

Stichting wielerevenementen De IJsselstreek zorgt, in nauwe samenwerking met RTV-Nunspeet en Wiel-Rent.nl ook tijdens deze 32e editie van de Parel van de Veluwe, dat je via diverse (media) manieren deze spectaculaire wielerklassieker over de Veluwe, ook geheel live kunt volgens.


RTV-Nunspeet
, Zoals we dit de laatste jaren al gewend zijn zal ook nu weer verslaggever Aalt Franken, in samenwerking met Marcel Bonte (studio-techniek), de gehele cours meerijden in onze "Persauto" en periodiek live verslag geven tijdens de Elite & Beloften mannen wedstrijd. 
 

Wiel-Rent.nl Medewerkers van Wiel-Rent.nl met o.a. Boudewijn de Graaf, zullen tijdens genoemde wedstrijden live verslag geven via de dienst “liveticker”. “liveticker” is een webpagina waarop live actuele verslaggeving en foto’s geprojecteerd worden en is o.a. te volgen via Smartphone, Laptop en PC.

Tijdens ons wielerevenement kun je zelfs kiezen uit 2 webpagina’s waarop “liveticker” geplaatst wordt t.w. op onze eigen website, maar ook via de website www.wiel-rent.nl