• Header 1
  • Header 2
  • Header 3
  • Header 4
  • Header 5

Afsluiting wielerseizoen Jeugd WV de IJsselstreek

23 september 2018 om 21:27

Het wielerseizoen voor de jeugd is dit jaar afgesloten met een weekeinde op pad naar Hellendoorn.

Op vrijdag 21 september vond het vertrek plaats om 17:00hrs. bij de Wythemerplas in Zwolle. Met volle rugwind vlogen de jeugdige renners richting Hellendoorn, waar Monda vakantieparken het einddoel was.
Na aankomst hadden diverse ouders alle logistieke zaken geregeld zodat het eten al op tafel stond en de slaapplaatsen werden verdeeld. De avond werd doorgebracht met het spelen van spelletjes.

Zaterdag 22 september stond een echte training op het menu. Diverse ouders en onze junioren Arno Tellegen en Ivo Verbeek met de hulp van Sven Tellegen en Ilse Pluimers verzorgden de training. Terwijl de ene groep onder leiding van Jan Tellegen een techniek training met bochtjes en over plankjes springen afwerkten, werd de andere groep door Sven Tellegen afgebeuld in een zware klimtraining op de Sanatoriumlaan. Na een geslaagde training gingen beide groepen gezamenlijk nog een rondje uitfietsen en kwamen we net voor de regen aan bij de huisjes. De moeders hadden lekkere pannenkoeken gemaakt. Na het wegwerken van de pannenkoeken werd de fietskleding voor zwemkleding verruild en een duik in het zwembad(je) genomen. Daarna gingen we bowlen. We aten in de avond lekker patat met hapjes. Na het eten gingen we nog even in het park in de water spelen, we kwamen allemaal kletsnat terug.
S'avonds hadden we een gezellige avond. We maakten gekke filmpjes en deden spelletjes.

Zondag 23 september; Na weer een nacht waarin de een veel sliep en de ander weinig gingen we nog lekker ontbijten. We hebben samen de huisjes opgeruimd en koffie gezet voor de ouders die ons weer kwamen ophalen. Monda vakantie park bedankt voor de leuke lokatie. We hebben ons prima vermaakt. Wielervereniging de IJsselstreek bedankt dat wij met elkaar zo het seizoen konden afsluiten.

Voor foto’s kijk hier: https://www.flickr.com/photos/wvdeijsselstreek/albums/72157701639261905


Namens de Jeugdcommissie,
Margreet Tellegen.


Tags: websiteJeugd
Banner 2
Banner 8
Banner 13
Banner 14
Banner 15
Banner 16
Banner 17
Copyright © Wv De IJsselstreek 2024 - Gerealiseerd door NUGTR