• Header 1
  • Header 2
  • Header 3
  • Header 4
  • Header 5

Districtskampioenschappen Jeugd

16 september 2020 om 13:05

We reden als jeugd van de IJsselstreek de ronde van Deventer, wat ook direct het districtskampioenschap Oost was.Categorie 1 startte om 10 uur, en hier deed Chris mee. Hij reed een hele goede wedstrijd, en eindigde op een mooie 2e plaats voor het districtskampioenschap bij de jongens.


In categorie 3 deed mijn broertje mee, na een zware wedstrijd, waar alles uit elkaar gereden werd, eindigde hij op een mooie 3e plek met de daguitslag bij de jongens. En hij mocht zelfs nog een keer naar het podium, omdat hij ook 3e was geworden bij het districtskampioenschap jongens.Meteen daarna was het de beurt aan mij, Levi en Stijn om de wedstrijd te gaan rijden. In totaal startten er ongeveer 20 jongens en meisjes. Het ging in het begin echt loeihard, halverwege de wedstrijd was er ook nog een valpartij van een jongen. gelukkig nam hij niemand mee in zijn val. Uiteindelijk reden er 2 jongens weg, en kon ik het tempo niet meer volgen. Maar gelukkig reden er op dat moment maar 2 meisjes voor mij. Dus uiteindelijk bij de daguitslag toch nog een mooie 3e plek voor mij bij de meisjes. Al leek het er eerst niet op dat ik 3e was, want de jury had een fout gemaakt. Ze hadden namelijk een ander meisje naar het podium gestuurd, in plaats van mij. Op zich snap ik het wel, want ze hadden niet gezien dat ik dat meisje op de streep nog met een ronde had ingehaald. Later mocht ik zelf nog een keer naar het podium, want ik was ik nog eens 3e in het districtskampioenschap. En ook krijg ik nog een aanmoedigingsprijs, waarschijnlijk omdat ik de rest van de tijd verder alleen heb moeten rijden.
Levi en Stijn reden allebei een superwedstrijd, Levi sprintte nog naar een mooie 3e plek voor het districtskampioenschap bij de jongens, en Stijn naar een mooie 5e plek.Papa was ook wel lekker bezig, we waren al 3 kwartier onderweg toen hij ineens plots riep: 'Nee! We zijn de licenties vergeten!' Toen konden we dus het hele stuk weer lekker opnieuw terugrijden. Het was toen al toch wel wat laat, dus toen heeft papa maar gewoon ergens een cafetaria opgezocht om maar alvast te gaan eten. Al met al een leuk dagje, met een hele hoop medailles voor de IJsselstreek.Banner 2
Banner 8
Banner 13
Banner 14
Banner 15
Banner 16
Banner 17
Copyright © Wv De IJsselstreek 2024 - Gerealiseerd door NUGTR