• Header 1
  • Header 2
  • Header 3
  • Header 4
  • Header 5
  • Header 6

IJsselstreek zoekt jeugdige wielrenners

14 maart 2019 om 21:16

Hou je van wielrennen en ben je nog op zoek naar een vereniging? WV de IJsselstreek is dé vereniging van de Noord-Veluwe! Op woensdag 3 april 2019 starten we met het nieuwe seizoen voor de jeugd (10 t/m 16 jaar). Vanaf dan zullen de trainingen voor de jeugd plaats vinden op de woensdagavond van 18:30 tot +/- 19:45 uur.

Locatie
We trainen met de jeugd op het terrein van FlevOnIce, Strandgaperweg 20 te Biddinghuizen. Dit betreft een veilig afgesloten parcours. De nadruk zal hierbij liggen op techniek en conditie. Ook wordt de jeugd begeleid op het gebied van fietsbeheersing en rijtechniek. Het sociale aspect bij deze sport staat bij onze vereniging hoog in het vaandel. Het zijn kleine groepjes waarin getraind wordt, dus elk kind krijgt de benodigde aandacht. Ouders zijn altijd van harte welkom om te komen kijken of een handje te helpen.

Kleding en fiets
Voor de beginnende fietser zijn er racefietsen en helmen beschikbaar, waaraan geen kosten verbonden zijn. Indien je maat beschikbaar is, kan ook kleding geleend worden. Dit totdat je eigen bestelde clubkleding geleverd is. Indien wedstrijden gereden worden zal dit in clubkleding moeten plaatsvinden.

Lidmaatschap
We bieden een snuffelstage van drie proeflessen aan. Hier door hopen we dat je zo enthousiast bent dat je lid wilt worden van onze vereniging. De contributie voor leden (zonder licentie) per jaar ongeacht de leeftijd €38,- De contributie voor (basis)licentiehouders: jeugd, nieuweling en junioren t/m 18 jaar €50,-

We verwelkomen je graag op woensdag 3 april!

Voor verdere vragen of info kan er contact opgenomen met Anita Nijdam - 06-22729865 of jeugdcommissie@wvdeijsselstreek.nl

Banner 2
Banner 3
Banner 5
Banner 8
Banner 11
Copyright © Wv De IJsselstreek 2021 - Gerealiseerd door NUGTR