• Header 1
  • Header 2
  • Header 3
  • Header 4
  • Header 5

Jeugdronde Zwolle

13 april 2022 om 08:33

Zaterdag stond de eerste wedstrijd voor NK kwalificatie op het programma. Een lastig parcours met veel bochten bij de Hanzerenners in Zwolle.



Aron, Kylan en Chris stonden aan de start bij categorie 3. Kylan en Chris moesten helaas door een snelle start het peloton gedag zeggen. Beide bleven strijden en konden zo nog na een goede wedstrijd uitrijden. Aron kon zich in het peloton goed handhaven maar moest uiteindelijk ook afhaken, helemaal kapot kon hij met een 13e plaats ook tevreden terugkijken.



Bij categorie 6 stonden Claudia, Stijn en Levi aan het vertrek. Ook hier ging het meteen snel en kon er een kopgroepje wegrijden. Onze IJsselstreekers waren samen met het peloton tot achtervolgen aangewezen, helaas zonder resultaat. Levi kon met een goede sprint nog naar een mooie ereplaats jumpen. Ook Claudia en Stijn finishte in peloton.



Bij categorie 7 bleek het niveau helaas nog te hoog voor Javan, Gwen en Milan. Maar met nog een heel seizoen voor de deur gaat dat helemaal goed komen.
Dinsdagavond gaan we de leerpunten verwerken in de training zodat ze nog beter aan de start verschijnen, zaterdag 16april in Eibergen.






Banner 2
Banner 8
Banner 13
Banner 14
Banner 15
Banner 16
Banner 17
Copyright © Wv De IJsselstreek 2024 - Gerealiseerd door NUGTR