• Header 1
  • Header 2
  • Header 3
  • Header 4
  • Header 5

Nieuwe renners Elite-Beloften

12 oktober 2020 om 16:49

Twee renners maken komende winter de overstap van het gestopte Vlasman CT naar Allinq-Krush-IJsselstreek: Jelle Wolsink en Arne Peters. 

Beide renners moeten de clubploeg van de Veluwe helpen ambities waar te maken als eindwinst in de Nederlandse Loterij Clubcompetitie en scoren in de vrije klassiekers, het internationale programma en de topcompetitie.

Wolsink heeft een studie opgepakt en is blij met de kans die hij krijgt op de Veluwe. "Ik denk dat het programma van Allinq-Krush-IJsselstreek goed aansluit bij mijn ambities om me op mijn studie te richten én te scoren in de nationale wedstrijden. Ik wil nog één a twee seizoenen proberen zo vaak mogelijk voor de winst mee te doen. In de clubcompetitie heb ik al laten zien dat ik dat kan."

Peters zocht ook op continentaal niveau, maar gaf zijn woord aan teammanager Marc Zonnebelt. "Ik heb er vertrouwen in hebt dat het prima wedstrijdprogramma van De IJsselstreek  me alle kansen biedt om mezelf verder te ontwikkelen als renner."

Hun nieuwe werkgever verwacht sterkhouders als Jasper Schouten, Marien Bogerd en Robin Lowik te kunnen behouden en sluit niet uit dat er nog meer aanwinsten bij de ploeg komen.

Banner 2
Banner 8
Banner 13
Banner 14
Banner 15
Banner 16
Banner 17
Copyright © Wv De IJsselstreek 2024 - Gerealiseerd door NUGTR