• Header 1
  • Header 2
  • Header 3
  • Header 4
  • Header 5

Van de voorzitter

3 november 2021 om 16:09

Als bestuur hebben wij de ambitie uitgesproken om binnen de club een doorgaande opleiding van jeugdrenner naar professional te creëren. Daarom starten we komend seizoen met de continentale ploeg, momenteel worden de laatste puntjes op de i gezet bij deze ontwikkeling.

Deze gaat in 2022 als Alinq Continental Cyclingteam de weg op.
De website voor het team allinqcontinentalcyclingteam. nl
Voor de elite/beloften, die gaat fungeren als opleidingsploeg, hebben we met trots Gerrit van Loo, Jan de Vries, Mitchell Mulhern en Frans van Varik bereid gevonden om deze ploeg op te bouwen en begeleidende taken over te nemen. De ploeg gaat bestaan uit 20 belofte renners en een aantal elite renners met als doel om de kweekvijver voor de continentale ploeg te zijn.

Om de aanvoer en opleiding van renners te borgen willen we de nieuwelingen en junioren ook gedegen opleiden. Daarom maken we ook hier een stap vooruit. Wij kunnen meedelen dat we weer een stap vooruit gaan met de IJsselstreek. Vanaf 2022 gaan Wielerzone Nederland en de IJsselstreek intensief samenwerken. De doelstelling is om vanaf 2023 Wielerzone Nederland en de IJsselstreek samen te voegen met als hoofddoel de komende jaren de beste opleiding voor wielrenners van Nederland te worden.

Arjan Baak zal hierin de coördinator worden en, in samenspraak met Tristan en Wilco, ook de jeugd onder zijn hoede gaan nemen.

Het einddoel is dat er binnen de IJsselstreek een ontwikkellijn ontstaat “van jeugd tot prof”.

De Jeugd  heeft de toekomst.
Als vereniging willen wij hier flink in investeren. Onze wens is om een eigen parcours te hebben. Om dit te realiseren voeren wij gesprekken met de provincie Flevoland, de ontwikkelingen zien er hoopgevend uit. Tot het moment dat wij een eigen parcours hebben kunnen wij al in Dronten terecht met jeugd en junioren om te trainen. Alle trainingen van de nieuwelingen en junioren (dames / heren / selectie) zullen plaats vinden vanuit Dronten. Ook de jeugd kan gebruik maken van de accommodatie aldaar

We streven ernaar om eind November een ledenvergadering te houden, mits de evt. nieuwe corona maatregelen dat toelaten. Mochten deze maatregelen er wel komen, zal deze vergadering worden doorgeschoven en zullen wij u op een digitale manier op de hoogte houden van deze ontwikkelingen.Banner 2
Banner 8
Banner 13
Banner 14
Banner 15
Banner 16
Banner 17
Copyright © Wv De IJsselstreek 2024 - Gerealiseerd door NUGTR